lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Veiligheids-trainingen leert je een AED gebruiken

2 min gelezen
g4s

Veiligheids-trainingen is zeer aan te raden voor iedereen! Bij dit bedrijf heb ik namelijk geleerd hoe dat je een AED moet gebruiken. Iets wat eigenlijk iedereen wel moet weten, althans dat is mijn mening natuurlijk. Geregeld rij ik langs een AED, die bij ons aan de muur hangt, en dan denk ik aan het feit hoe dat je dit eigenlijk moet gebruiken. Mocht het mij ooit overkomen,dan hoop ik echt dat ik weet hoe dat dit gebruikt moet worden.

Veiligheids-trainingenMijn eerste keer

Voor enkele weken terug zag ik het weer aan de muur hangen. Op dat moment wist ik het nog steeds niet en ben ik op het internet gaan zoeken hoe dat dit werkt. Al vrij snel kwam ik op de website van Veiligheids-trainingen terecht. Op deze website is het namelijk mogelijk om een cursus hierin te volgen. Met deze cursus leer je daadwerkelijk hoe dat je deze machine dient te gebruiken. Je kunt iemand zijn leven pas redden als je weet hoe dat je de AED machine dient te gebruiken. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven voor deze cursus. Zo kan ik zowel op het werk alsmede in mijn privé juist handelen als het mij ooit zal overkomen.

Veiligheids-trainingen is zeer geschikt!

Blussen

In een mum van tijd kreeg ik de bevestiging van mijn inschrijving al in de mail. De datum en tijd stond erbij genoteerd en ik was er klaar voor! Bovendien had ik er onwijs veel zin in om weer wat extra te gaan leren. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en onder het genot van een kop koffie kregen wij de training. Alles werd goed en zeer duidelijk uitgelegd. Na iedere uitleg kreeg je de kans om vragen te stellen of dingen op papier te noteren. Ik raad iedereen dan ook echt aan om zich in te schrijven voor deze opleiding bij Veiligheids-trainingen.

Dit heb je misschien gemist