lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Mini citrusboom

2 min gelezen

Lees hier over de mini citrusboom te koop bij Tropic trees. Kiezen voor een mini boom heeft veel voordelen. Bomen kunnen het zicht naar buiten belemmeren, en dan is een boom in de tuin pas prettig zodra deze groot genoeg is zodat je onderdoor de kruin kan kijken. Maar dan neemt zo’n boom weer veel licht weg, en ontstaat er een donkere en meestal koude tuin. De oplossing is kiezen voor boompjes waar je overheen kan kijken zoals de mini citrusboom. Het is alleen zoeken naar het goede boompje, want niet iedere citrusboom is winterhard. Maar als de citrusboom goed staat, komen er prachtige bloesems en vruchten in.

Er is veel keuze met exotische boompjes

Naast de mini citrusboom heeft Tropic trees ook vijgen- olijf- en palmbomen in het assortiment. Daar nog bij een flink aanbod van druivenstruiken. Het is makkelijk te bekijken, op de site kun je bovenaan selecteren. Er moet dus wel iets te vinden zijn wat mooi in je tuin past zonder dat het zicht wegneemt. Mocht je echt een grote tuin hebben, en je kan een boom ver van de gevel en het raam planten, dan heb je alle keuze. Bij allen is het opletten hoe de verzorging is, en of de boompjes winterhard zijn.

Tropic trees heeft ook planten voor binnenshuis

Een mini citrusboom in de tuin en een plantje in de vensterbank maakt de woning wel zo gezellig. Tropic trees heeft het allemaal en tegen een scherpe prijs. Als je een tijdje rondkijkt op de site dan zul je iets van je gading aantreffen. Ook de tussenweg, je hebt geen tuin maar een balkon, dan kun je bij Tropic trees bijzondere planten en boompjes kopen voor op het balkon. Mocht er echt een grote ruimte ingericht moeten worden, zoals een zorginstelling, een palmboom in een pot voor binnen is ook leverbaar. Hierdoor is het voor ieder wat wils. Het hangt af van de beschikbare ruimte en budget.

Meer verhalen