lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Zorg voor lekker eten op je feest

1 min gelezen

Zin in een feestje met wat lekkers erbij? Huur dan een snack mobiel. Dit is geschikt voor veel verschillende gelegenheden en wie geniet er nu niet van een portie lekker frietjes met een lekkere snack?

Opties in menu’s

Als je kiest voor het snack mobiel zijn er diverse opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een menu waarbij de aanwezigen onbeperkt kunnen genieten van alle lekkers dat verkrijgbaar is. Afhankelijk van wat je graag wilt hebben lopen de prijzen uiteen. Hoe meer verschillende snacks of bijgerechten je kiest, hoe hoger de prijs.

 

Wat kost een snack mobiel?

De mobiele snack wagen is te boeken voor locaties in heel Nederland en België. Woon je binnen een straal van minder dan 20 kilometer van Eindhoven? Dan komt er geen reiskostenvergoeding bij. In andere gevallen wordt hiervoor een kleine vergoeding gerekend. Wil je graag weten wat de mobiele snack je gaat kosten? Dit kun je zelf uitrekenen als je het aantal personen weet waarvoor je gaat bestellen en voor welk menu je kiest. Je kunt ook altijd met het bedrijf overleggen wat je wilt en dan kunnen zij je vertellen hoeveel het kost.

Wensen en extra informatie

Heb je speciale wensen omdat er mensen komen die een speciaal dieet volgen? Of wil je behalve frietjes en snacks ook nog een soepje vooraf of een toetje na? Ook dat is allemaal mogelijk. Voor meer informatie (ook over de beschikbaarheid van de snackwagens) kun je de site raadplegen maar ook altijd contact opnemen met Snackmobiel.

Meer verhalen

1 min gelezen