lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Een puppy cursus is het beste voor uw hond

2 min gelezen

Onlangs heb ik samen met mijn man een hele lieve kleine puppy gekocht. Onze kinderen wilde namelijk heel graag een hond en daarom hebben we hen een hond gegeven. We vinden het wel belangrijk dat de hond uiteindelijk goed gaat luisteren en geen vervelende hond wordt en vals naar de kinderen. We hebben daarom besloten om een puppy cursus te gaan doen met haar. Wij hebben namelijk nog nooit geen hond gehad en dus ook totaal geen ervaring bij het opvoeden van zo een hond. Het werd ons vanaf het begin al aangeraden om dit te gaan doen en hebben daarom besloten om direct vanaf moment 1 dat ze bij ons thuis kwam, te starten met de puppycursus.

De beste puppy cursus van Nederland

We zijn op het internet gaan zoeken naar een goed aangeschreven puppy cursus. Hierbij kwamen we al snel uit bij de puppycursus van 123 Tinki. Tegenwoordig heb je ook veel cursussen waarbij u er met de hond naartoe moet maar deze cursus kunt u geheel thuis doen samen met een aantal hulpmiddelen. Ondanks dat deze cursus online is, is het de beste puppycursus van Nederland. Wanneer u de puppy cursus gaat bestellen krijgt u:

  • 75 puppy training videolessen van een duur van 30 uur in totaal
  • 10 puppy boeken met tips van experts
  • Handige stappenplannen en schema’s
  • levenslang toegang vanaf ieder mogelijk apparaat
  • persoonlijke begeleiding van echte experts
  • 100% antwoord op iedere vraag betreft puppy’s

 

Naast dat het de allerbeste puppy cursus van Nederland is, is het ook nog eens een van de goedkoopste. Naast de standaard lage prijs, hebben ze ook regelmatig speciale aanbiedingen. Zo hebben ze momenteel een aanbieding waarbij u 50% korting krijgt op de puppy cursus.

Meer verhalen