lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

De perfecte pizza bij New York Pizza!

2 min gelezen
New York Pizza

Iedereen die er zelf wel eens heeft gebakken kan er niet omheen: een zelf gebakken pizza is de allerlekkerste pizza! Dat zijn ze bij New York Pizza helemaal met me eens en dus kun je ze daar helemaal zelf samenstellen. In slechts een paar klikken creëer je je ideale pizza door je favoriete toppings te mixen op een stukje krokant deeg. Zo profiteer je van de kookkunsten van ervaren pizzabakkers en voelt het toch nog een beetje alsof je zelf in de keuken hebt gestaan. En dat zonder van je luie bank af te komen! Wat wil je nog meer?
Bezorging

De basis

De basis van elke pizza bestaat uit een bodem met een sausje. Gelukkig kun je bij New York Pizza de keuze maken uit twee soorten bodems in diverse maten: de Amerikaanse en Italiaanse bodem. Waar de eerste lekker luchtig is, is de ander dun en krokant. Het is maar net waar je van houdt. Bedenk daarna wat voor saus je op je net gekozen bodem wilt en je basis is af!

Toppings

Nu komt het leuke gedeelte! Wees lekker creatief met een ruime keuze uit diverse soorten toppings. Er is voor ieder wat wils; van grilled chicken tot aan crispy bacon en van extra cherry tomaatjes tot Spaanse pepers voor nog meer pit. Daarbij maak je het geheel natuurlijk af met gratis (!) knoflook en/of oregano voor extra flavour.
Beleg
Extra tip:
Heb je de perfecte pizza samengesteld? New York Pizza biedt de mogelijkheid je creatie op te slaan zodat je deze de volgende keer nog sneller kunt bestellen!