lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Een New York Pizza Salades is een lekkere lunch!

2 min gelezen
New York Pizza Salades

New York Pizza SaladesEen goede lunch tijdens werk is heel belangrijk. Een geruime tijd heb ik fastfood gegeten tijdens de lunches. Hier wilde ik dan ook mee gaan stoppen want vaak fastfood eten is natuurlijk hartstikke ongezond. Zodoende ging ik opzoek naar een gezondere lunch. Zoals gewoonlijk nam ik een kijkje op het internet. Via het internet belandde ik op de website van New York Pizza Salades. Maar New York Pizza Salades hoe is dat mogelijk? Ik snapte er niks van een pizzeria die salades verkocht. Aangezien ik de pizza’s en pasta’s van New York pizza heerlijk vind nam ik het besluit zo’n salade uit te gaan proberen. Uiteindelijk heb ik dus een salade besteld via deze website!

Kwaliteit

Niets anders meer!

De salade die werd geleverd was heerlijk vers. De smaak van de salade was ook hartstikke lekker en dat voor een relatief lage prijs. Nu enkele weken later maak ik dan ook dagelijks gebruik van deze optie. Ik heb nu zo’n beetje alle salades uitgeprobeerd en ik vind ze allemaal hartstikke lekker. Ik wil niets anders meer deze salades zijn kort samengevat een heerlijke lunch!

Voordelig

eEN GEWELDIGE SERVICE!

Over de service van dit bedrijf ben ik dan ook zeer positief. Voor een zeer voordelige prijs wordt een salade zonder pardon bezorgd. De bezorgduur is maximaal een half uur in ieder geval ik heb nooit langer dan een half uur gewacht. Ik zelf ben enorm tevreden over de service. De bezorgers zijn snel en zeer klantvriendelijk. Deze salades zijn dan ook een aanrader voor jullie. Lekker eten en gezond eten wat wil je nog meer? Niets dus!