lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Lekker eten in Nijmegen doe je sowieso hier!

2 min gelezen
Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen Voor lekker eten in Nijmegen ga ik zelf altijd naar Le Steak. Ik wil het niet lui noemen, maar mijn vriend en ik houden er wel van als dingen gemakkelijk zijn. Dat is denk ik ook de reden dat wij regelmatig buiten de deur dineren. Wij hebben allebei een redelijk drukke baan, dus soms komt het er gewoon niet van om te koken. Daarnaast waarderen wij dit soort dingen doen met elkaar heel erg. We zien elkaar dus niet zo vaak en dan is het juist leuk om samen iets te gaan ondernemen. Wij hebben dit restaurant leren kennen door een goede vriendin. Zij ging hier altijd heen en daardoor werden wij ook wel nieuwsgierig. De eerste keer dat wij hier kwamen, waren we direct verkocht.

Onze plek voor lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Sinds die tijd gaan wij voor lekker eten in Nijmegen alleen nog maar daarheen. Met verjaardagen gaan wij ook regelmatig hierheen, want ik wil iedereen deze plek laten leren kennen. De eerste keer dat ik hier kwam, nam ik natuurlijk een biefstuk. De naam zegt het al, want daar zijn zij ongelofelijk goed in. Toch ben ik iemand die graag nieuwe dingen probeert, dus de keer daarna nam ik een visgerecht. Ook deze was heel erg lekker.

Een grote verrassing

Toen ik met mijn verjaardag lekker ging eten in Nijmegen gingen wij ook hierheen. Ik had niet verwacht dat mijn vriend iets zou doorgeven, maar ze wisten dus dat ik jarig was. Bij het toetje hadden ze vuurwerk geregeld en dat was wel heel erg leuk. Daardoor voelde het ook echt als een hele speciale dag. Mocht jij ook een keer in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan om eens een bezoekje hieraan te brengen. Ik weet zeker dat het jou ook niet zal teleurstellen!

Meer verhalen