lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

De perfecte wintertrui

2 min gelezen

Wat houdt dat nou in ‘de perfecte winter trui’. Dit hangt natuurlijk af per persoon want smaken verschillen, maar er zijn gelukkig wel genoeg factoren waar de menigte het over eens is. Met alles wat belangrijk en goed zou moeten zijn aan de wintertrui weet jij hoe je de perfecte wintertrui kunt herkennen. Kijk in de winkels of online zoals Suitable.be voor inspiratie.

Warmte

Deze lijkt logisch maar is soms lastiger dan mensen denken, als je een lekkere kabel trui aandoet is deze extreem warm vaak totdat er een windje staat. Door de gaten die in een kabel trui zitten komt de wind namelijk heel makkelijk doorheen. De gaten en de luchtigheid van een trui kan voor actieve mensen die veel bewegen juist ook een voordeel zijn.

Lengte

Met de winter zullen toch de meeste mensen gaan voor een trui die lekker over de onderrug heen valt zodat die altijd lekker bedekt is. Niemand wil een te korte trui aan en met een klein vlaagje dat je rilt.

Kleur en materiaal

Hier kun natuurlijk altijd je eigen smaak laten spreken maar toch zullen veel mensen sneller voor een donkere kleur gaan. Met een bruin en zwarte trui kun je nooit misgaan, juist misschien een leuke donkerrood of donkergroen kan een mooie afwisseling zijn.

Verder zou ik zelf altijd gaan voor een wollen trui maar een goede dikke katoenen trui kan ook erg lekker zitten. Wol kan nog wel eens een beetje kriebelen dus soms zullen mensen dat niet zo fijn vinden. Natuurlijk is de echte kerst print die we zo goed kennen iets wat leuk is om te doen om een beetje uit je comfortzone te gaan.