lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Problemen met de retailer

2 min gelezen

Na een probleem met een retailer is het voor Filling Pieces tijd om de samenwerking met deze retailer te stoppen. Het was een goede tijd en beide partijen hebben veel geld kunnen verdienen, maar het is dan toch tijd om dit op een andere manier op te lossen. Wij als buitenstaanders bekijken de situatie met een rare blik. Aan de ene kant zal er vast wel een goede reden zijn voor de breuk, aan de andere kant verdienen beide partijen veel aan deze samenwerking. Wij hopen ook dat de samenwerking niet op deze manier wordt uitgevoerd. We willen niet meer dat dit soort zaken aan het licht komen.

De samenwerking liep stuk

Het hebben van een goede samenwerking wordt ook gewaardeerd door Filling Pieces. Helaas konden zij dit niet helemaal volhouden. Het komt door volgens meerdere bronnen door het feit dat de winkel te langzaam deed met het betalen van Filling Pieces. Het koste de winkel zoveel moeite dat er gewoon steeds meer betalingen opliepen. Het is wel vervelend dat een merk zoals Filling Pieces zo achter hun geld aan moest rennen. Hopelijk is dat nu wel een beetje opgelost. Er moeten namelijk geen schulden resteren voor de retailer.

Kleding leveren op krediet

Het lastige van deze samenwerking is dat er werd geleverd op krediet. Het wordt dus ook een beetje ingewikkeld als er geen geld wordt betaald voor geleverde goederen. Die afspraak si vanaf het begin helder, je moet je er dus ook aan zien te houden. Nu wordt het wel interessant want wij weten nog niet zo goed wat de mogelijkheden zijn voor het merk zelf. Filling Pieces wilt natuurlijk geld zien e de retailer moet dit betalen. De retailer zegt dat al het geld onderweg is naar Filling Pieces end at dit goed moet komen. Wij horen ook of er meer mogelijk is op deze manier.