lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Wasmachine leasen? 4 voordelen op een rijtje

2 min gelezen

Heb je wel eens over nagedacht over het leasen van apparaten? We gaan steeds meer naar een bezitloze economie, waar niet het bezit maar het gebruik van apparaten voorop staat. En alles kun je leasen! Zo vertellen we je vandaag specifiek wat over de voordelen van het leasen van een wasmachine.

Voordeel #1 – Vast bedrag per maand

Wil je een (nieuwe) wasmachine kopen voor in huis? Dan heb je twee mogelijkheden voor de aankoop: kopen of leasen. Wanneer je kiest voor kopen moet je in één keer een relatief groot bedrag betalen, voor een gemiddelde wasmachine kom je al gauw uit op 700 euro. Dit grote aankoopbedrag wordt bij het huren van een wasmachine een relatief klein maandbedrag. Zo heb je al een wasmachine in huis vanaf ongeveer 25 euro per maand. Je betaalt bij lease een vast bedrag per maand, zonder verrassingen.

Voordeel #2 – Altijd de nieuwste apparaten

Daarnaast profiteer je bij lease altijd van de nieuwste apparaten. Deze wasmachines beschikken altijd over een goed energielabel (waardoor je een hoop bespaart op de energierekening), beschikken over de modernste functionaliteiten en hebben een laag geluidsniveau in vergelijking met oudere modellen.

Voordeel #3 – Onbeperkte servicegarantie

Nog een groot voordeel van een wasmachine leasen is de onbeperkte servicegarantie. Gaat bijvoorbeeld de wasmachine stuk, of krijg je foutmeldingen? Dan is reparatie altijd helemaal gratis. Ook krijg je een vervangend apparaat mocht dit nodig zijn. Je hoeft dus nergens meer aan te denken bij het leasen van een wasmachine.

Voordeel #4 – Geen BKR toetsing

Bij het leasen van een product heb je niet te maken met een krediet. Hier komt dus ook geen BKR toetsing bij kijken. Wel wordt je aanvraag gecontroleerd met een kredietwaardigheidstoets, om te kijken of je niet in de financiële problemen komt bij het huren van apparaten. Zo kan je (ondanks een negatieve BKR registratie) toch in aanmerking komen om producten te leasen.

Dit heb je misschien gemist