lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Een auto naar wens financiert u met financial lease

1 min gelezen

financial-lease-twenteU bent eigen baas en komt graag goed voor de dag. Uw bedrijfswagen of personenauto moet er behoorlijk uitzien en voldoen aan al uw wensen en eisen. Maar wat als uw favoriete model best een behoorlijke investering is? Wilt u dan korten op uw werkkapitaal of kiest u liever voor een leasevorm waarbij aan uw wensen wordt voldaan zonder grote investeringen?

Financial lease maakt het voor alle ondernemers mogelijk een auto of bedrijfswagen naar wens te rijden. Door het betalen van een vast bedrag per maand bent u direct economisch eigenaar van het voertuig en geniet u van fiscale voordelen. Het voertuig kan op de balans van uw onderneming worden geplaatst, u heeft recht op rente- en investeringsaftrek plus de btw over de aanschafprijs kan in één keer worden teruggevorderd. Daarnaast heeft u zelf inspraak in de hoogte van het maandbedrag. Het aankoopbedrag van uw voertuig wordt namelijk verminderd met de slottermijn en verdeeld over de looptijd van het contract. Twee elementen waarvan u de hoogte en duur helemaal zelf bepaalt.

Wilt u objectief advies over de mogelijkheden of weten uit welke modellen auto’s u kunt kiezen? Neem dan eens een kijkje bij Financial Lease Twente. Deze specialist in financial lease heeft niet alleen een eigen voorraad, maar biedt u ook de mogelijkheid een auto of bedrijfswagen te kiezen bij veel verschillende merkdealers en autobedrijven in Nederland. U bepaalt helemaal zelf waar u de auto aanschaft en waar u hem verzekerd.

Meer verhalen

Dit heb je misschien gemist