lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Bach orgelwerk blijft prachtig

1 min gelezen

Normaliter ben ik niet iemand die over muziek gaat schrijven. Echter wil ik dit toch graag aan het licht brengen! Bij Cor Ardesch kan je namelijk genieten van prachtige Bach orgelwerk. Dit ben ik vorige week tegen gekomen en sindsdien hou ik enorm van deze klanken!

Cor-aan-speeltafel-Kamorgel

Tijdens het zoeken op het internet naar nieuw muziek voor mij ben ik dit tegen gekomen en moet eerlijk zeggen dat ik het nog leuk vind ook! Helaas merkte ik ook direct dat het niet in iedere stad te horen is wat ik onwijs jammer vind. Doordat ik verder ben gaan zoeken als mijn eigen stad is het mij toch gelukt om in Dordrecht uit te komen. Bij Cor Ardesch kan je namelijk heerlijk genieten van prachtige muziek voor een betaalbare prijs.

Tevens is het ook mogelijk om een concert bij te wonen. Dit is zeer zeker iets wat op mijn verlanglijstje staat! Echter vind ik het wel erg leuk als ik iemand kan vinden die graag met me mee wilt. Mijn eigen vrienden houden hier totaal niet van, ik daarentegen weer wel! Kan hier uren naar luisteren, ongeacht of dat ik aan het werk ben of niet. Mocht je net zoals ik enorm blij worden van het geluid van een Bach orgelwerk raad ik je aan om eens zijn muziek aan te schaffen!