lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Bestaat er een creme voor jeukende huid?

1 min gelezen

Weet jij waar ik een crème voor jeukende huid kan vinden? Zo nu en dan word ik echt gek van de jeuk op mijn armen. Met alles wat ik tot op heden heb geprobeerd om hier vanaf te komen heeft maar niet geholpen. Normaliter ben ik niet iemand die het erbij laat zitten. Ik ben dan juist gemotiveerder om te zoeken op het internet naar een ander middel. Ditmaal ben ik terecht gekomen op de website van Kneipp. Zij geven diverse tips wat ik kan gebruiken om van het krabben af te komen. Tevens kan je bij dit bedrijf een middel bestellen welke ervoor zorgt dat jouw huid hier geen last meer van heeft.

Droog

Voornamelijk is het hebben van een jeukende huid de reden dat jouw huid droog is. De schilfers wat zich laat zien of dat moment is niet prettig en hierdoor ga je krabben. Maar aangezien er meerdere mensen zijn die net zoals ik het lastig vinden om een perfecte middel te zoeken, kan ik je bij deze helpen!

Ik heb namelijk op de website van Kneipp een bestelling geplaatst met hetgeen wat volgens hun kan werken. Mijn bestelling heb ik erg snel in huis ontvangen en hier uiteraard direct gebruik van gemaakt. Ik merkte ook vrijwel meteen dat de klachten sterk vermindert waren en met een week later had ik geen last meer van mijn huid!