lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Fotografie Hoofddorp gezocht

1 min gelezen

Fotografie Hoofddorp gezocht voor een shoot om te laten schieten! Eens in de zoveel tijd heb ik zin om mijn portfolio uit te breiden. Dit aangezien ik al jaren achter mekaar leuke foto’s probeer te schieten. Door deze foto’s hoop ik dan ook van harte dat ik een keer in de mode wereld door zal breken en hier mijn beroep van kan maken.

Doordat ik op het internet was gaan zoeken naar een andere fotograaf hoopte ik het snel te vinden. Ik kwam dan ook vrij snel terecht op de website van Studio Haasbroek. Hier is het zowel mogelijk om een shoot te schieten plus het laten maken van een prachtige webdesign voor je website!

2-2254911-ca0f8fc8004dafd58d80ca826163d844

Mijn ideeen gingen verder als dat ik eigenlijk wilde. Ik heb er dan ook voor gekozen om direct bij hun een website te maken zodat ik deze foto’s online kan zetten zodra ze geschoten zijn. Over de kosten hoef ik me bij hun al helemaal geen zorgen te maken aangezien ik hier maar al te enthousiast over ben! Nu maar hopen dat deze foto’s verkocht worden en ik hier een beroep van kan maken.