lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Gouden oorbellen 14k graveren

1 min gelezen
gouden oorbellen 14k

Gouden oorbellen 14k kan een leuk cadeau zijn voor je vriendin of vrouw. Het is nog leuker als je ze kunt graveren. Dit kan bij een groot klein deel van de collectie bij treasure juwelier. Ze kunnen er een mooi tekstje in zetten of de naam van de persoon van wie het sieraad is of wordt. Zo wordt het cadeau persoonlijk en nog leuker om te krijgen en te geven. 

Mooie collectie

Grote collectie

Naast de sieraden die je kunt laten graveren heeft treasure juweliers een hele hoop andere ringen, oorbellen, horloges, armbanden, kettingen, hangers, gedenksieraden en sieradensets. De hele collectie kun je zien op de website. Zo kun je alvast een goed idee krijgen wat je mooi vindt en wat niet. Als je niet genoeg hebt aan de goede foto’s op de website kun je ook een kijkje nemen in de winkel en het sieraad vasthouden. Op de website hebben ze ook allerlei cadeautips. Als je niet precies weet wat je vriendin leuk vind kun je ook een kijkje nemen op deze pagina. Hier staan alle artikelen die vaak gekocht worden om te geven. Hier kun je zeker wat vinden wat je mooi vindt.

Groot aanbod

Kwaliteit armbanden

In de collectie zitten ook armbanden zoals je al eerder had gelezen. Deze armbanden zijn in allerlei verschillende kleuren, materialen en vormen. Ze hebben armbanden met hangers of een standaard armband in het goud, witgoud, roségoud en een mix van deze materialen door elkaar gemengd.