lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Lange mannen zijn sexy

2 min gelezen
Laptops van Azerty

Goed nieuws voor lange mannen. Vrouwen vinden lange mannen doorgaans aantrekkelijker dan kleine of mensen met een gemiddelde lichaamsmaat. Al is er geen aanwijsbare reden voor en biedt het per saldo nauwelijks voordelen, het is zo. Schijnbaar hangt het imago samen met een mystieke uitstraling. Het lijkt bij de vrouwen tussen de oren te zitten. Ze achten lichaamslengte een vorm van kracht. Hij kan haar beter beschermen. En dat telt wel. Mannen die gezegend zijn met een bovengemiddelde lichaamslengte kunnen er maar beter gebruik van maken. Aan hun kleding hoeft het niet te liggen. Met aangepaste maten en overhemden extra lang vallen ze als goed gekleed zeker in de smaak bij de vrouwen.

Geen harde voorwaarde

Het lijkt er echter op dat voor het daten er geen verschil is. Zowel lange mannen als gemiddelde- of kleine mannen worden niet alleen op dat criterium beoordeeld. Hun uitstraling, match op mentaal gebied en een vleugje romantiek doen er meer toe. En tot voor kort hadden mannen met een extra lengte zelfs een nadeel. De ontsierende té korte kleding. Daar is nu met T-shirt extra lang een eind aan gekomen. Goed Passende kleding is overal te koop en niet alleen mooi voor de mannen met de standaard lengte. Uiterlijk is van ongeschikt belang in een goede relatie. Maar wanneer die relatie nog te beginnen staat telt het wel, en kun je er maar betere voor zorgen dat je er goed opstaat.

Complimentjes voor de man

Er zijn talloze verschillen tussen vrouwen en mannen. Behalve natuurlijk de uiterlijke biologische verschillen. Eén daarvan is dat vrouwen eerder geneigd zijn om de ander een compliment te geven. over zijn doen en laten en het uiterlijk.En daar profiteert de man dan weer van. Hij wordt er zelfverzekerder en leuker van. Liefde ligt op de loer.