lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Tips voor nieuwkomers: hoe val je op bij speeddating Breda evenementen

3 min gelezen

Laten we iets uit de weg onmiddellijk – je moet gaan in speed dating met een open geest. Er is echt geen ruimte voor verlegenheid, verlegenheid, of onhandigheid. Iedereen is er voor dezelfde reden je bent, dus waarom tijd verspillen gegeneerd voelen?

Als het gaat om dating, dingen zijn veranderd de afgelopen decennia. Voorbij zijn de tijden van meet-cutes en grillige verhalen over een wervelwind romance. Dat betekent echter niet dat de romantiek helemaal verdwenen is. Het betekent alleen dat we ons moeten aanpassen aan deze snelle, moderne tijden.

Een van de manieren om dat te doen is om onze perceptie van dating te veranderen. Speeddaten is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien ontmoet je er veel tegelijk.

Ze zeggen dat eerste indrukken belangrijk zijn, en speed dating bewijst dat die uitspraak juist is. Omdat je zo weinig tijd hebt om een goede indruk achter te laten, moet je je best doen. Je moet de juiste speed dating vragen stellen en over het algemeen opvallen in de menigte. Maar hoe val je nu echt op bij speeddaten?

Het draait allemaal om die eerste indrukken

Zoals we al eerder zeiden, de eerste indruk is ongelooflijk belangrijk, vooral op een speed dating evenement. Als je erover nadenkt, is het maken van een uitstekende eerste indruk op een speed dating evenement niet anders dan het doen in elke andere situatie. Wist je dat mensen slechts ongeveer tien seconden nodig hebben om te beslissen of ze je leuk vinden?

Tip: Kiezen voor Speeddaten Breda? Dit krijg je!

Dat klinkt onzin, maar je kunt inderdaad nemen in iemands uiterlijk, houding, lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, en nog veel meer in minder dan tien seconden!

Je hebt dus maar heel weinig tijd om aantrekkelijk over te komen (of niet) op je date. Gebruik het goed! Neem een douche en doe wat parfum op, kleed je tiptop aan, en let op je lichaamstaal.

Nu, iedereen heeft zijn go-to date outfit. Het is iets waar je je comfortabel en aantrekkelijk in voelt. Maar bedenk dat je date outfit misschien verouderd is (woordspeling bedoeld). Nou ja, misschien is verouderd niet het juiste woord, maar typisch, veilig, en saai zou kunnen zijn.

Dress to Impress

Mensen meestal vasthouden aan klassiekers als het gaat om dating outfits. Dat betekent dat je speed dating evenement vol zal zitten met vrouwen in korte maar smaakvolle jurkjes en mannen in een pantalon en donker overhemd.

Daar is niets mis mee, maar bedenk wel of je je wilt mengen in de massa of juist wilt opvallen. Probeer wat af te wisselen met je dating outfit en val meteen iemands (of ieders) oog.

Toch, doe niet te gek! Je wilt niet de mafkees zijn in een Hawaï shirt of een mumu jurk.

En het stellen van de juiste vragen

Als het op openingen aankomt, is speed dating hetzelfde als online dating – je moet het ijs hard en met een knal breken. Dat betekent dat typische vragen als “Zo, wat doe je voor de kost?” of “Hey, hoe gaat het?” je nergens zullen brengen.

In plaats daarvan moet je de juiste speed dating vragen stellen. Nu, de juiste vragen hoeven niet ingewikkeld te zijn. Ze kunnen alles zijn van de typische vragen met een nieuwe twist of iets uit de left-field dat de andere persoon niet verwacht.

Bijvoorbeeld, als je wilt weten wat voor iemand er voor je zit, vraag dan niet wat hij van zichzelf vindt. Vraag hen in plaats daarvan hoe hun beste vrienden hen zouden beschrijven. Of vraag ze welke kleur het beste bij hun persoonlijkheid zou passen.

Uitgelicht: Speeddate in Breda

Op dezelfde manier, in plaats van mensen te vragen of ze van reizen houden, laat ze je een elevator pitch geven van hun droomreis. Dat kan je veel vertellen over een persoon.

Als het jouw beurt is om de vragen te beantwoorden, hou het dan net zo interessant. Saaie één-woord antwoorden hebben geen plaats op speed dating evenementen.