lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Vapekings geen verkoop aan minderjarige

1 min gelezen

Vapekings houdt zich erg goed aan de regel NIX 18. Via de website kunt u alleen producten bestellen als u 18 jaar of ouder bent. In de winkel van Vapekings in Haarlem wordt u altijd om uw legitimatie gevraagd. Het kopen van normale sigaretten mag niet als u geen 18 jaar of ouder bent, hetzelfde geldt voor het kopen van elektrische sigaretten.


Lekkende verdamper

Mijn verdamper lekte en ik had geen idee wat ik hiertegen kon doen. Op de website van Vapekings zocht ik naar een oplossing voor mijn probleem. Op de website stonden een aantal eventuele oorzaken beschreven. Een aantal voorbeelden zijn, te hard hijsen, een versleten coil, airflow niet sluiten als u de tank vult, niet alle afdekringetjes aanwezig of misschien zit niet alles goed vastgedraaid. De oorzaak van mijn probleem lag bij het feit dat ik te harde hijsjes nam. Hierdoor wordt door de zuigkracht de liquid uit de coil gezogen, daardoor gaat de verdamper lekken. Door de website van Vapekings is mijn probleem opgelost, doordat ik nu minder hard hijs.


Is Vapekings een aan te raden bedrijf?

Vapekings is een aan te raden bedrijf als u op zoek bent naar elektrische sigaretten en alles wat hiermee te maken heeft. Op de website is allerlei informatie te vinden over het gebruik, het verkoop en de voordelen van elektrische sigaretten. Ga naar de website van Vapekings of bezoek de vestiging in Haarlem voor meer informatie.

Dit heb je misschien gemist