lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Wat doen edelstenen?

2 min gelezen
edelstenen

Wat doen edelstenen?

Helende werking van de edelsteen

Wanneer je iemand een edelsteen als cadeau doet, is dat een attent gebaar. De een vindt de edelsteen mooi en de ander kent er een helende werking aan toe. Maar dan moet het wel de goede edelsteen voor de juiste persoon zijn. Elke edelsteen heeft een andere eigenschap. Daarom vertellen we hieronder wat edelstenen doen. Wanneer is ie goed voor ondersteuning bij bijvoorbeeld het krijgen van een nieuwe woning, bij een trouwerij, een zwangerschap of voor iemand met liefdesverdriet?

Wat doet een edelsteen?

De wereld om ons heen zit vol met energie, zoals veel mensen ervaren. Onze omgeving, onze gedachten en onze emoties: alles bevat energie en alles heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Edelstenen activeren en verbinden bepaalde mensen met hun eigen energie en houden hen in beweging. Vroeger waren mensen zich al bewust van de mysterieuze kracht van edelstenen. De meerderheid van de edelstenen is een mineraal, weer anderen organisch, bijvoorbeeld koraal. Maar het gros is kristalstructuur dat is opgebouwd uit chemische verbindingen die in de rotsen worden aangetroffen.

Wat kenmerkt edelstenen?

Edelstenen kenmerken zich door hun hardheid en door hun kristal en optische eigenschappen. We beschouwen ze als een (godgegeven) geschenk uit de natuur waaraan we mysterieuze kunnen ontlenen.

Werking van edelstenen

Edelstenen doen eigenlijk niets van zichzelf. Je moet je er wel actief en met energie mee bezighouden. Ze geven je geen geluk, liefde of geld. Ze geven wel energie! Ze helpen je contact te maken met jezelf, naar binnen te kijken en dat deel van jezelf te vinden waarmee je weet dat hoe je moet liefhebben en ontvangen, beschermen en vechten, inspiratie vinden, concentreren, genezen en creëren, en jezelf moet uitdrukken op een vreugdevolle manier.

Edelsteen uitkiezen

Voor een goede werking, is het de kunst om voor jou de juiste edelstenen uit te kiezen. Het kan zijn dat je een bepaald gevoel krijgt bij bepaalde edelstenen. Volg je intuïtie bij het uitkiezen van jouw edelstenen. Of laat de edelsteen jou uitkiezen!

Meer weten over wat edelstenen doen?

Wil jij graag meer weten over wat edelstenen doen, hoe ze je rust en zingeving kunnen brengen? Kijk dan eens goed rond op internet. Je vindt er veel informatie over. Uiteraard mag je je vragen ook aan ons stellen. Dat doe je hier.