lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Welkom in de wereld van de e-sigaret

2 min gelezen
Smokesmarter

Al jaren zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De e-sigaret neemt een steeds prominentere plaats in ten opzichte van de traditionele sigaret. Zo wordt hij niet alleen door rokers gebruikt die eens iets anders willen gebruiken. De E-sigaret wordt ook vaak door rokers gebruikt die van hun verslaving af willen komen. Dit komt doordat het roken van een e-sigaret in veel gevallen lichter is en dus een eind de goede richting op is voor uw longen. Maar waaruit bestaat zo’n e-sigaret eigenlijk? Wij vertellen het.

Zo zit een e-sigaret in elkaar

Zelf maakt u misschien al tijden gebruik van een e-sigaret, maar weet u nog steeds niet hoe het precies in elkaar zit. Dan praten wij u graag even bij. Een e-sigaret is namelijk een zeer interessante uitvinden, die slimmer in elkaar zit dan u wellicht zou denken. De belangrijkste onderdelen van een e-sigaret zijn de batterij, de clearomizer en de coil (ook atomizer genoemd). De clearomizer bestaat uit de driptip (ook wel mondstuk), de tank, de coil en de base. De coil is de verdamper die de e-liquid omzet in damp, dat wat u proeft. De base zorgt op zijn beurt voor de aansluiting op de batterij. Het is in vogelvlucht hoe een e-sigaret in elkaar zit.

Wilt u een e-sigaret kopen?

Natuurlijk gaat de groeiende populariteit van de e-sigaret gepaard met een wildgroei aan verkooppunten. Voor u is het dus zaak om op te letten waar u uw e-sigaret aanschaft. Dit kan heel wat betekenen voor de kwaliteit en de levensduur van de e-sigaret. Een aanrader is om te bestellen bij SmokeSmarter. Wanneer u hier voor 21 uur bestelt, heeft u uw aankoop morgen al in huis. Daarnaast staan de experts van Smokesmarter voor u klaar met passend advies. Bijvoorbeeld tijdens kantoortijden via de online live chat. U weet op die manier zeker dat u de juiste e-sigaret in huis haalt, wel zo’n fijn idee.