lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Schaf jouw veiligheidsproducten online aan

2 min gelezen

Werken in de (chemische of farmaceutische) industrie, bouw, transport, zeevaart, landbouw, horeca, gemeentewerken of recreatie kan erg leuk, afwisselend en uitdagend zijn, maar het brengt soms ook risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen verminderd worden door middel van de juiste uitrusting. Jij wilt toch ook liever een ernstig ongeluk voorkomen? Jouw baas is daarom wettelijk verplicht om een goede uitrusting voor jou te regelen. Deze kan de werkgever aanschaffen of jij kunt deze zelf uitzoeken in overleg met de werkgever. Begin dus veilig aan je nieuwe risicovolle baan.

Besloten ruimtes, verstikkingsgevaar en valgevaar

Als je voor jouw beroep in besloten ruimtes moet werken kan er het gevaar zijn van verstikking. Dan is het belangrijk om apparatuur te hebben op het gebied van gasdetectie, zoals een single gas, multi gas, PID of stand alone detector. Als er ook een gevaar bestaat voor bedwelming of vergiftiging heb je ook adembescherming nodig zoals ademluchttoestellen, maskers en vluchtsets. Werk je op hoogten dan kun je valgevaar verkleinen door middel van valbeveiliging zoals harnassen, leef- en vanglijnen, valstopblokken, (reddings)lieren, afdalers, verankeringen, toegangs- en evacuatiesystemen en andere accessoires.

Diverse veiligheid webshops

Veiligheidsproducten kun je het gemakkelijkst aanschaffen via internet. Ben je op zoek naar een beveiligingswinkel met producten voor beveiliging op het werk? In Nederland zijn er diverse webshops waar je veiligheidsproducten kunt kopen, met een zeer snelle en eenvoudige levering die je gewend bent van kopen op het internet. Een webshop zoals bijvoorbeeld G4S Safety Solutions heeft alles wat je nodig hebt op dat gebied, voor verkoop of verhuur, inclusief onderhoud en service.