lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Tip van de dag: Post trein

2 min gelezen
modelbouw

Met de verjaardag van mijn oom op komst, vond ik het gepast om een cadeautje te vinden aansluitend op zijn hobby! Gelukkig was daar Post trein!

onderhoud

Aangezien mijn oom heel erg veel van modelbouw treinen houd, ben ik op zoek gegaan naar een winkel die deze producten verkocht. Op internet kwam ik de website post-trein.nl tegen. Deze website heb ik met gemak kunnen vinden via internet met de zoekterm Post trein. Eenmaal op deze website aangekomen, was het me al snel duidelijk dat ik bij deze winkel 100% zou slagen. Post trein bied een groot assortiment aan modelbouw treinen aan van schillende merken en types.

reparatie

De winkel

Deze winkel is gevestigd in Barendrecht dus ik moest er eventjes voor in de auto zitten. Maar dat vond ik helemaal niet erg! Eenmaal daar aangekomen werd ik heel hartelijk ontvangen door een van de medewerkers. Ze waren heel vriendelijk en vroegen mij meteen waar ze me mee konden helpen. Eenmaal het verhaal uitgelegd, merkte ik dat er goed naar me geluisterd was. Dit kon ik herleiden uit de keuze aan mogelijkheden die me werden aangeboden door de verkoper. Het personeel heeft verstand van zaken en weten wat ze verkopen. Heel prettig als je er zelf geen verstand van hebt, en dus geen idee hebt waar je moet beginnen.

Al snel had ik een keuze kunnen maken uit een modelbouw trein en die werd zelfs netjes voor me ingepakt! Toen de verjaardag van mijn oom daar was en ik hem het cadeautje gaf, was hij ten eerste verrast en ten tweede dolblij met zijn nieuwe aanwinst!

digitaal inbouwen