lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

e achter b binnen 10 lessen

1 min gelezen
logo osseforth

E achter BMijn autorijbewijs haalde ik vrij snel. Namelijk binnen 23 lessen. Tegenwoordig is dat heel wat, aangezien veel mensen zeker 30+ lessen nodig hebben. Osseforth was in 2014 de beste rij opleider. Die award krijg je niet zomaar. Dat betekent dat je een zeer professioneel bedrijf bent, scherpe prijzen hebt en kwaliteit levert. Ik wilde mijn e achter b rijbewijs daarom ook graag halen bij Osseforth. Zo maakte ik online een afspraak. Wat betreft de kosten viel het reuze mee. Ze zijn namelijk erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. 

Mijn rijinstructeur kwam netjes op tijd. Tijdens het lessen kwam ik er al gauw achter dat hij headerde ideale man was die mij begeleid. Hij bracht alle informatie erg rustig over, zodat ik alles goed kon oppakken. Het is echt super belangrijk om een ervaren instructeur te krijgen. Hij zorgt er namelijk voor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Dit kan niet met een onervaren instructeur. Ik wil iedereen daarom ook adviseren om rijopleidingen bij Osseforth te volgen. Ze hebben professionele rijinstructeurs, scherpe prijzen en leveren kwaliteit.

Het examen

Tijdens het examen ben je altijd zenuwachtig. Gelukkig heeft mijn rijinstructeur ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid het examen in ging. Dit heeft mij veel geholpen. Mede dankzij hem ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen. Ik ben daarom ook erg blij met mijn e achter b rijbewijs. Voor mensen die opzoek zijn naar een goede rij opleider! Ga naar Osseforth!

Meer verhalen