lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Elke vrouw heeft deze laarzen nodig:

2 min gelezen

Misschien heb je ze al in de kast staan, maar we looooove de Toral cowboyboots deze winter! Dit leuke hippe merk produceerd al jaren schoenen van hoge kwaliteit, van sneakers tot enkellaarsjes en niet te vergeten: cowboyboots! Dit Spaanse merk zet er even zijn sporen achter, en moedigt ons aan tot het uitproberen van nieuwe dingen. De kleurrijke sneakers spreken tot de verbeelding, de sexy enkelhakken zijn to die for, en de stoere cowboy boots zorgen ervoor dat niemand met jou durft te sollen. Bij Van Arendonk worden deze prachtige schoenen verkocht, welke spreken jou het meest aan?

Enkellaarzen.

Enkellaarzen zijn een tijdloze keuze. Elke vrouw heeft wel een paar enkellaarzen in de kast staan, en ik durf te wedden dat deze zwart, grijs of bruin zijn! Dit komt omdat enkellaarzen goed staan bij elke outfit. Je kunt enkellaarzen aan naar werk, maar ook naar de supermarkt. Draag enkellaarzen naar een feestje of de club toe (wanneer deze weer open zijn 😉 ) of naar je schoonouders. Enkellaarzen zijn zo fijn omdat het een combinatie is tussen een warme laars die je voet en enkels warm houdt, en een sexy hak die je net wat meer flair geeft. Hakken worden over het algemeen als sexy beschouwd, en een enkellaars doet daar zeker aan mee.

Sneakers.

Wie houdt er nou niet van sneakers? Sneakers zijn gewoon comfortabele schoenen. Op sneakers ga je shoppen, sporten, hardlopen en de kinderen achterna rennen. Maar op hippe sneakers kun je ook zeker naar een premiere of naar een leuke date! Sneakers zijn stoer, relaxed, en functioneel. Je voeten zullen niet snel moe worden van in een sneaker rondlopen! En vergeet de echte 'sneakerheads' niet; dat is een leger aan mensen met een voorliefde voor alle hippe nieuwe sneakers! Soms kamperen zij zelfs buiten de deur van de winkel om de nieuwste sneakers in handen te krijgen. Maar ook voor de gewone liefhebbers zijn ze gewoon online beschikbaar.

Cowboyboots.

Tenslotte de cowboy boots. Heerlijke stoere laarzen die je doen denken aan the wild west. Schieten, woestijnen, saloon's en wulpse vrouwen; Amerika heeft de cowboy's echt op de kaart gezet. Maar deze laarzen zijn afkomstig uit Spanje, waar men in de hitte sterke schoenen nodig hebben die wel tegen een stootje kunnen. Ze zeggen dat ze echte cowboy boots tegen een slangenbeet kunnen, maar gelukkig hoeven we dat hier niet te testen.