lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Goede tip voor als je op zoekt bent naar een goede scootmobiel

2 min gelezen
Scootmobiel Vitaal

Scootmobiel VitaalIk had mijn opa laatst meegeholpen met zijn eerste online aankoop. Dit omdat het vooral een dure aankoop was en hij zelf niet precies wist waar hij moest zoeken. We waren namelijk op zoek naar een goede scootmobiel. Omdat hij dus niet meer zo mobiel is, konden we dus ook niet naar de stad om daar enkele winkels af te gaan.

ScootmobielHij was enkele maanden geleden gevallen en kon daardoor niet meer zo goed lopen. Omdat hij dus al op leeftijd is en in deze situatie verkeerd, kwam hij dus in aanmerking voor een scootmobiel. Deze werd volledig vergoed door zijn verzekering en krijg als het waren dus een budget waarvan hij dit kon halen. Vandaar dat ik hem assisteerde bij het online vinden hiervan.  We hadden deze uiteindelijk aangeschaft via scootmobielvitaal.nl. De reden hiervoor was de combinatie van goede service en de kwaliteit. Omdat we toch online hier naar gingen zoeken hadden meerdere websites met elkaar vergeleken. Hier kwam deze volgens ons het beste uit naar voren.

Onderdeel van de service

Nadat wij eenmaal een scootmobiel uitgekozen hadden werd er aan ons gevraagd of wij een thuis demonstratie wilden. Dit lieten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Vooral ook omdat mijn op nog met een paar vragen zat die hij lever in persoon wilde stellen.

gebruikte scootmobielNaar onze mening hebben we dan ook een goede scootmobiel aangeschaft. Ik zal hier een afbeelding van toevoegen. Zo kun je zelf zien om welke het gaat. Dit indien dit ook iets voor jou lijkt. Ik kan in ieder geval zeggen dat mijn opa weer een stuk mobieler is. Dit allemaal dankzij Scootmobiel Vitaal.

 

Meer verhalen