lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Ibiza bruiloft

1 min gelezen

wedding-logoHeeft u trouwplannen maar u wilt geen normale bruiloft? Denk er dan eens over na om te trouwen op het feesteiland Ibiza. Het eiland is met haar witte stranden en azuurblauwe zee de ideale trouwlocatie. Ziet u het al voor u, het altaar onder een palmboom met de zee op de achtergrond.
Weddinginternational zorgt ervoor werkt samen met u naar de ideale bruiloft toe. Met uw visie in ons hoofd gebrand gaan wij aan het werk om er een groot feest van te maken. Na uw bruiloft bent u helemaal onstspannen en tot rust gekomen.

ceremonie-5-520x330

Trouwen op ibiza vereist enkele maatregelen die u vooraf moet doen. U heeft zo persoonlijke documenten van u en uw aanstaande man of vrouw nodig. Dit zijn de geboorteaktes en verklaring van de burgelijkestaat. U kunt deze krijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje. Zij vertellen u de vervolgstappen die u moet nemen voor uw bruiloft en sturen u de benodigde papieren toe. Als u geldt en moeite wilt besparen kunt u ook voortijdig in Nederland trouwen voor de burgelijke staat en de ceremonie wel plaats laten vinden in Ibiza.

Meer verhalen