lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Ultherapy behandeling voor natuurlijke facelift

2 min gelezen

Vanaf je wat ouder wordt, gaat alles wat beginnen hangen. Dit is absoluut normaal doordat je doorheen de jaren, of toch na de groeiperiode, de zwaartekracht meer of langer kracht op je lichaam uitoefent en zo alles naar beneden trekt. Hierdoor kan je na een bepaalde tijd minder tevreden zijn met hoe je gezicht eruit ziet. Je hals of decolleté krijgen wat meer rimpels, je wenkbrauwen beginnen te hangen of je kaaklijn verdwijnt. Misschien heb je al gedacht aan plastische chirurgie maar wil je je geld hier niet insteken of ben je bang voor negatieve gevolgen. Gelukkig bestaat er nu een nieuwe behandeling op de markt, namelijk de Ultherapy behandeling.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst, het is niet hetzelfde als een facelift met plastische chirurgie dus verwacht zeker niet hetzelfde resultaat. Ultherapy werkt namelijk met ultrasound op een bepaalde temperatuur en sterkte waardoor de straal dieper in de houdt werkt en je collageen sterker laat werken. Zo wordt de bestaande collageen sterker én wordt er extra collageen aangemaakt zodat je huid strakker begint te staan. Het is dus geen echte “lift” maar meer een extra sterkte of strakheid van je huid. Doordat het diep in je huid is, blijft je huidoppervlak gespaard wat in return ook weer beter is voor je huid.

Wat zijn de voordelen?

We hebben al enkele voordelen opgenoemd maar in het algemeen is het beter dan plastische chirurgische ingrepen. Het is namelijk diep in je huis en vergt geen hersteltijd of voorafgaande preparations om je huid op een bepaalde manier in orde te maken. Hierdoor verkrijg je ook nog eens natuurlijke resultaten doordat er gefocust wordt op de aanmaak van collageen, een natuurlijk product van je huid. Meestal kan je na slechts één behandeling al resultaat verwachten. Vraag zeker meer info aan een professional zoals bijvoorbeeld www.yourface.nl zodat je weet wat je te wachten staat.

https://unsplash.com/photos/evDuzZd8Kc0