lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Lange afstanden rijden met deze elektrische fiets

3 min gelezen

In de Amslod damesfiets review kun je zien dat je met het voorwiel motor model wel meer als 50 kilometer kunt fietsen. Dit komt omdat je alleen ondersteuning aan het voorwiel hebt. Dit bespaart een hele hoop accucapaciteit en dan kan je dus ook veel verder fietsen. Daarnaast is dit model ook nog eens geluidloos. Hierdoor kun je lekker genieten van de geluiden in de omgeving. Zo rijd je door de natuur met alle geluiden van de natuur en de dieren die daar in leven. Dit maakt de fiets beleving nog vele malen beter.

Nooit meer hard trappen met deze elektrische fiets

Het middenmotor model is de meest verkochte Amslod fiets. Dit komt omdat dit ook het eerste model is waar de mensen voor konden kiezen toen de elektrische fiets op de markt kwam. Maar ook komt dit door de goede ondersteuning die dit geeft. De meeste mensen kiezen voor een elektrische fiets omdat zij veel minder willen fietsen. Ook kan het zijn dat dit uit overweging wordt gedaan dat iemand snel van punt A naar punt B kan gaan. Wanneer je de bergen op gaat is dit ook een goede en geschikte fiets. Hier zul je weinig of niets van merken. Dit geldt ook voor het fietsen tegen de wind in. Ook heb je geen last meer van problemen met parkeren. Dit komt doordat je op de meeste plekken een fiets gratis kan stallen. Dit scheelt kosten, tijd en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Waarom mensen kiezen voor een fiets van Amslod

De amslod e bike fietsen komen als beste uit de test. Dit komt omdat wij een innovatieve manier hebben gevonden om nog beter met de capaciteit van de accu om te gaan. Onze 43 watt accu gaat tot wel meer als 50 kilometer mee. Dit is wat minder als je veel ondersteuning gebruikt, maar gemiddeld gezien zijn dit topprestaties. Het is ook afhankelijk van de aandrijving die je hebt. Als je namelijk alleen aan het voorwiel een aandrijving hebt gaat de accu langer mee als bij beide wielen. Ook de gratis proefrit valt bij veel mensen in de smaak. Dit komt omdat wij de tijd voor jou als klant nemen. 

Met deze tips vind je jouw perfecte elektrische fiets

Als je de Amslod fietsen online review gaat lezen zie je al snel waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets. Het is onder meer belangrijk om vooraf te weten hoeveel je de fiets gaat gebruiken. Ook is het handig om te weten hoeveel ondersteuning je nodig hebt. De meeste mensen weten van zichzelf wel hoe goed hun conditie is en wat zij nodig hebben. Als je wat minder snel bent of wat meer moeite hebt met het fietsen dan kun je kiezen voor het middenmotor model. Wil je juist lekker lang kunnen fietsen in de weekenden of tijdens de vakantie? Dan kun je het beste kiezen voor het voorwielmotor model. Deze heeft maar op een plek ondersteuning, maar je kunt er wel veel meer kilometers mee maken.