lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Altijd op de bakfiets

2 min gelezen
Elektrische bakfiets kopen

Wil je door weer en wind je boodschappen kunnen doen op de bakfiets dan is een elektrische bakfiets kopen een goed idee. De sterke accu zal ervoor zorgen dat je altijd komt waar je heen wilt. Of dit nu de kinderen naar school brengen is, of wat andere spullen ergens heen brengen. Maar heb je geen zin om te trappen dan kun je de trapondersteuning ook uitstekend gebruiken, heerlijk relaxed door het verkeer heen zonder je eigen veel in te spannen.

Succes van de Dolly bakfiets

Dat een elektrische bakfiets kopen een succes is hebben al veel mensen bewezen, de lichtgewicht kunstof bak en het trendy model van de fiets hebben dit mogelijk gemaakt.  Maar ook aan het comfort is gedacht tijdens de ontwikkeling van de fiets, ook zonder de trapondersteuning is de lichtgewicht fiets eenvoudig mee te fietsen. Omdat de fiets zeer flexibel en wendbaar is om mee te fietsen kun je er overal mee naartoe, de kleinste smalle weggetjes zijn eenvoudig te nemen. Bochten zijn geen probleem, hoe groot of hoe scherp ze ook zijn.

Elektrische bakfiets kopen

Pas je bakfiets persoonlijk aan

Het is altijd leuk bij een elektrische bakfiets kopen als je deze een persoonlijk tintje kan geven, dit kun je doen met de verschillende accessoires die in de webshop zijn te verkrijgen. Wil je altijd kunnen fietsen ook in de regen dan is er een speciale overkapping voor de bak te koop, je kunt dan door weer en wind de kinderen vervoeren in de kunststof bak. Parkeer je de bakfiets ergens dan zijn er ook hoezen die je over de bak heen kunt doen, hierdoor loopt de bak niet vol met water.