lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Beton cire

2 min gelezen

Het is helemaal hip beton cire. Beton cire kleuren kopen wordt meer en meer gedaan. De klanten houden ervan. Het is vlek bestendig en erg stevig. Daarbij wordt het patroon er zo ingezet als zij zelf willen. Of helemaal glad dat kan natuurlijk ook. Het kan gemaakt worden naar ieders smaak. Er komen steeds meer specialisten in. Beton cire kan ook overal gelegd worden en het kan goed tegen zowel hitte als kou. Precies wat je nodig hebt in Nederland met het wisselende weer dat we hier hebben. Het beton moet natuurlijk overal tegen kunnen. Beton cire kan dan ook zowel op de vloer als op de muur. Of allebei!

Betonlook verf

Als beton niet kan bij u in huis of het is u te duur is er nu ook een andere oplossing! Namelijk betonlook verf. Het is verf die een betonlook geeft aan je vloer of je muren. Er is keuze uit allerlei mogelijkheden. Via de kleurenwaaier met de betonlook kleuren erop kun je makkelijk uitzoeken welke betonlook het beste past bij wat u wilt. Liever donker? Of toch wat lichter? U kan het altijd een klein beetje verven en als het dan toch niet goed is voor een andere kleur gaan. U moet goed kunnen kijken of de verf wel mooi uitkomt met de lichtinval enz. Genoeg factoren waar u rekening mee moet houden en daarom kunt u de kleur prima eerst uittesten.

Kalkverf voor op de muur

Kalkverf met een mooi wolkachtig effect. Dat is natuurlijk het allermooiste en dat in heel veel verschillende kleuren. De keuze is reuze. Wat kiezen dan ook gelijk weer lastiger maakt voor de klant. Gelukkig zijn er experts die u kunnen helpen met het kiezen van de juiste kleur kalkverf. De expert zal luisteren naar uw eisen en wensen en kijken naar de plek waar de kalkverf moet komen. Zij kunnen u dan goed adviseren om zo de juiste keuze te maken. Stel dat de verf dan toch niet is zoals gewenst of bij twijfel kunnen zij een klein proefpotje meegeven zodat u het kunt uittesten thuis.