lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Neurofeedback veranderde alles!

1 min gelezen
feedback

neurofeedbackNeurofeedback, voordat mijn zoontje hier trainingen in kreeg had ik er persoonlijk nog nooit van gehoord. Mijn zoontje heeft ADHD, dit houdt in dat hij erg druk is. Dit kan thuis soms erg vervelend zijn maar ook bij anderen mensen thuis is dit storend. Hij kan er natuurlijk niks aan doen dat hij erg druk is maar wij konden hem gelukkig wel helpen.

Vanaf het moment dat ik telefoontjes vanuit school kreeg ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik hoopte de oplossing op het internet te vinden. Ik hou natuurlijk mijn eigen blog bij en hierdoor ken ik veel anderen blogs. Zo kwam ik Breingoed op het internet tegen en daar gaat mijn zoontje nu wekelijks naartoe. Dit bedrijf geeft trainingen die ervoor zorgen dat de hersenen automatisch corrigeren wanneer hij erg druk is. Dit gebeurt door middel van filmpjes die tijdens het kijken stop worden gezet, het is een lastige methode om uit te leggen maar het werkt gelukkig erg goed.

neuroWat een verschil!feedback

Sinds mijn zoontje naar de neurofeedback training gaat is hij al een stuk rustiger. Hij heeft zelf ook aangegeven dat hij het erg fijn vindt en buiten dat valt het op school ook op. Hij gaat nu dus wekelijks en elke keer geeft hij gelukkig ook aan dat hij het leuk vindt om te gaan. Bij Breingoed wordt er namelijk erg goed met kinderen omgegaan en dat is voor mijn zoontje super fijn. Kortom, dit is een echte aanrader voor alle kinderen met ADHD.