lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Hoe verkrijg je een F1 TV Pro korting? 

3 min gelezen

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze tegenwoordig sterk houden van Formule 1. Het moet dan ook gezegd dat het hier een ontzettend meeslepende sport betreft die niet alleen erg aangenaam, maar ook lekker spannend is om te volgen. Tegenwoordig is het mogelijk om op verschillende manieren de belangrijkste wedstrijden te kunnen volgen. Eén van de platformen die dit mogelijk maakt is F1 TV Pro. Het gaat hierbij om een streamingdienst welke specifiek heeft gespecialiseerd in het aanbod van F1 wedstrijden. Wil je hier graag meer over te weten komen en wil je graag ontdekken hoe je een F1 TV Pro korting in de wacht kan slepen? Lees dan zeker nog even verder! 

Twee mogelijkheden om Formule 1 te volgen 

In het jaar 2023 is het zo dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen twee verschillende manieren om de Formule 1 te kunnen volgen. Om te beginnen is het zo dat je de keuze kan maken om dit te doen via de streamingdienst Viaplay. In dit geval kan je niet alleen de beste Formule 1 wedstrijden volgen, daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot tal van andere sporten en natuurlijk ook heel wat films en series. Je kan er naast bovenstaande uiteraard ook voor kiezen om een abonnement op F1 TV Pro af te sluiten. Deze streamingdienst staat volledig in het teken van Formule 1 en een abonnement kan worden afgesloten tegen een lager prijkaartje ten opzichte van de bundel van Viaplay. Zelfs zonder F1 TV Pro korting kan je dus eigenlijk al een mooi bedrag besparen.

Een enorm aanbod aan content voor liefhebbers 

Of je nu kan rekenen op een bepaalde F1 TV Pro korting of niet, eigenlijk is een abonnement op deze streamingdienst voor elke liefhebber meer dan de moeite waard. Dat is natuurlijk het gevolg van het enorme aanbod aan content en mogelijkheden welke wordt aangeboden. Wat dit betreft kan je denken aan: 

  • Vrije trainingen;
  • Kwalificatiewedstrijden; 
  • Uiteraard ook de echte races;

Naast bovenstaande is het bovendien eveneens zo dat je ervoor kan kiezen om op deze streamingdienst ook andere gerelateerde sporten aan de F1 te volgen. Denk hierbij niet alleen Formule 2 en Formule 3, maar uiteraard ook aan de Porsche Supercup. Eveneens niet onbelangrijk om te weten is dat je de actie met een F1 TV Pro abonnement pas echt optimaal kan beleven. Neem er bijvoorbeeld een tablet bij en volg de races vanuit verschillende camerastandpunten. Het spreekt voor zich dat dit stuk voor stuk interessante voordelen zijn waar je graag op wil kunnen rekenen. 

Hoe verkrijg je een F1 TV Pro korting?

Wil jij graag een F1 TV Pro korting in de wacht kunnen slepen? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat je er goed aan doet om je even te verdiepen in de manieren waarop je het abonnement af kan sluiten. Het is immers net zoals bij Viaplay het geval is mogelijk om te kiezen voor een abonnement welke maandelijks kan worden opgezegd, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een jaarabonnement. In het laatste geval spreekt het voor zich dat de uitgevende partij van F1 TV Pro er zeker van is dat je voor een volledig jaar zal betalen. Omwille van die reden kan er een leuke F1 TV Pro korting worden aangeboden. Het afsluiten van een jaarabonnement levert je dus in de praktijk altijd de meest interessante prijs op. Ook jij kan deze F1 TV Pro korting in de wacht slepen!