lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Geweldige Kliniek Veldhoven

2 min gelezen
logo-kliniek-veldhoven

haar Al een tijdje was ik op zoek naar een goede kliniek voor verschillende ingrepen. Een van deze ingrepen was een ooglidcorrectie en een haartransplantatie. Deze twee ingrepen zouden voor mij veel verschil maken. Mijn oogleden zorgde er namelijk voor dat ik nogal snel hoofdpijn kreeg, omdat ik mijn ogen niet heel erg goed open kon doen. Een haartransplantatie zou er voor zorgen dat ik mij minder druk hoefde te maken over de kale plekken op mijn hoofdhuid.

Goede kliniek gevonden

Een aantal keer ben ik langs gegaan bij klinieken voor gesprekken. De meeste klinieken konden niet bieden wat ik zocht of gaven mij niet voldoende zekerheid voor een goed resultaat. Kliniek Veldhoven was mijn laatste hoop. Nadat ik de website had bezocht van Kliniek Veldhoven was ik al blij om te zien dat zij hier zowel ooglidcorrecties als haartransplantaties doen.

kliniekOp het internet vond ik vele goede ervaringen over de zorg na de ingreep bij de kliniek. Het was voor mij wel veel geld om deze ingrepen te ondergaan, maar ik had gelukkig een tijdje kunnen sparen. Tijdens het gesprek met de arts heb ik verteld wat ik wilde doen. De arts adviseerde mij om dit niet te snel achter elkaar te doen.

Uiteindelijk heb ik eerst mijn oogleden laten doen en daarna heb ik de kale plekken op mijn hoofd weg laten werken. Tijdens de gesprekken merkte ik al snel dat ik in goede handen was. Met het resultaat van zowel mijn oogleden als hoofdhuid ben ik heel erg tevreden

 

Dit heb je misschien gemist