lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Kapper Rijswijk, M&M kapper

1 min gelezen

Je wilt toch ook hebben dat je haren worden geknipt door een professioneel team van kappers? Dit alles voor een zeer aantrekkelijke lage prijs? Als je een goede kapper Rijswijk en omstreken aan het zoeken ben raad ik je aan om eens te kijken bij M&M kappers. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service in het knippen, verven en aanbrengen van krullen in het haar. De kosten welke hun ervoor berekenen zijn aanzienlijk lager als wat je elders zult zien, dit houdt natuurlijk niet in dat het ten koste gaat van het kwaliteit! 

cropped-bg_header

Gemakkelijk een afspraak gemaakt

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om naar de kapper te gaan is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Ik ben wel van mening dat het raadzaam is om voor aanvang een afspraak te maken aangezien je zo verzekerd bent van een plek om behandeld te worden. Bij M&M kapper ben je in ieder geval van harte welkom om behandeld te worden. Hun maken het ook mogelijk dat jij je comfortabel zult voelen en met een gerust hart de deur weer kan verlaten.

09092014-225x300

Wil jij graag jouw haren verven, knippen of krullen in laten brengen? Geen probleem, M&M kapper heeft een geweldige team die het geheel waarmaken! Enthousiasme springt er vanaf bij binnenkomst, enige wat jij moet doen is het werk aan hun overlaten!