lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Kocostar

2 min gelezen

Het merk Kocostar staat als afkorting voor Korean Cosmetic Star. Korea staat bekend als een land dat ver voorop loopt wanneer het gaat om beauty. Een egale en gezonde huid is daar dan ook hét schoonheidsideaal. Kocostar helpt je dit ideaal te bereiken door een uitgebreid assortiment aan maskertjes aan te bieden. Deze betaalbare en gebruiksvriendelijke maskers zorgen ervoor dat een bezoek aan de salon niet meer nodig is.

Vooral de Kocostar Slice Mask Sheets zijn een populair product van het merk. Normaal gesproken bestaan sheetmaskers uit één geheel, maar dit Kocostar masker heeft een wel heel bijzonder design. De Slice Mask Sheets bestaan uit 12 kleine maskertjes in de vorm van het door jou gekozen thema. Ben je een liefhebber van fruit? Ga dan voor de maskertjes in de vorm van bananen, aardbeien, ananasjes, watermeloenen of kiwischijfjes. Ben je toch meer een fan van bloemen? De Kocostar Slice Mask Sheets zijn ook verkrijgbaar in de vorm van zonnebloemen, tulpen en rozen. Is dit allemaal niks voor jou? Het merk biedt het masker ook aan in de vorm van plakjes komkommer.

De slices van het Kocostar Slice Mask Sheet kan je gebruiken voor zowel je lichaam als je gezicht. Elke variant heeft een eigen serum met een eigen unieke formule. Zo kan je probleemzones en imperfect doelgericht aanpakken. Het doel van de verschillende slices is dat je jouw eigen ideale masker samen kan stellen. Leg bijvoorbeeld de talg regulerende slices op je T-zone en de hydraterende slices op de droge delen van je gezicht. Laat de kleine maskertjes 10 tot 20 minuten inwerken, verwijder ze en masseer vervolgens het overtollige vloeistof in je huid.

Naast het Kocostar Slice Mask Sheet heeft het merk ook maskers voor andere delen van je lichaam zoals je handen, voeten, ogen en je haar. Zo zijn er verschillende packs die je haar, handen of voeten omhullen en het voorzien van een hoge dosis aan voedingsrijke stoffen. Het Kocostar Foot Moisture Pack is dé oplossing voor ruwe en vermoeide voeten. Het pack bevat twee sokken die je 20 minuten om je voeten moet laten zitten. Het serum wat in de sokken zit zal direct in de voeten trekken en je voeten zijdezacht en gezond maken.

Ben je benieuwd geworden naar het innovatieve Koreaanse merk Kocostar? Neem gauw eens een kijkje bij Beautyfashionshop. Hier vind je de Slice Mask Sheets en Packs altijd voor een lage prijs.

Dit heb je misschien gemist