lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Beste opleiding tot medewerker projectadministratie

2 min gelezen
Medewerker projectadministratie

Veel medewerkers van mij hebben allemaal de allerbeste opleiding tot medewerker projectadministratie gevolgd. In ons bedrijf hebben we vaak veel grote projecten lopen waarover ik zelf vaak het overzicht kwijt raak. Dit is voornamelijk zo omdat het veel is wat door elkaar loopt. Om deze reden heb ik er een aantal jaar geleden voor gekozen om mensen aan te nemen die voor mij konden zorgen dat alles in goede banen loopt.

Lastig te vindenMedewerker projectadministratie

Deze mensen waren lastig te vinden en daarom ben ik zelf mensen gaan opleiden tot medewerker projectadministratie. Niet helemaal zelf natuurlijk, want dat heb ik overgelaten aan Fabius. Ik kende hen al van mijn tijd dat ik nog voor een baas werkte, toen heb ik dezelfde gevolgd. Daarom wist ik zeker dat ik daar aan het goede adres was om te zorgen dat iedereen de juiste management vaardigheden zou aanleren. Het fijnste daar is dat het maar een ochtend of avond per week kost, waardoor je dus nog gewoon een full-time werkweek kunt werken. Inkomsten loop je hierom niet mis en dit vond ik belangrijk. Daarnaast is het fijn dat het erg in de buurt is, waardoor niemand lang hoeft te reizen. De kosten kwamen voor mijn rekening en toen was het echt perfect dat deze niet zo hoog lagen.

AanraderMedewerker projectadministratie

Werk jij nu ook in een bedrijf waar je denkt dat mensen deze vaardigheden kunnen gebruiken, onderneem dan actie. Je kunt het bespreken met collega’s of jouw leidinggevende en wie weet volg je deze cursus binnenkort ook!

Dit heb je misschien gemist