lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Fitness apparatuur om thuis te sporten

1 min gelezen
fitness apparatuur

De laatste paar maanden zijn de sportscholen sneller vol doordat er minder mensen naar binnen mogen. Of ze zijn zelfs helemaal dicht. Veel mensen gaan daardoor thuis sporten. Wellicht doe of wil jij dit ook en ben je op zoek naar geschikte fitness apparatuur. Bij Gorilla Sports kun je heel veel verschillende apparatuur vinden. Vrijwel alles wat in de sportschool te vinden is. 

fitness apparatuur

Soorten apparatuur

Er is multifunctionele apparatuur om geld te besparen. Maar ook apparatuur voor een specifieke spiergroep. Bijvoorbeeld halterbanken voor het trainen van de borstspieren. Er zijn buikspierapparaten voor het trainen van de buikspieren. Als je liever je beenspieren wil trainen, kun je kiezen voor een squat rack. Met een krachtstation kun je meerdere spiergroepen trainen. Als je geld wil besparen of wil investeren in goede fitness apparatuur, is zo’n krachtstation iets om te overwegen.

fitness apparatuur

Ten slotte zijn er optrekstangen te koop. Deze kun je gebruiken voor het trainen van je armspieren en rugspieren. Deze stangen zijn in verhouding goedkoop, want je hebt alleen de stang nodig. Vervolgens bevestig je deze aan een wand. Dan kun je meteen trainen. Ben je niet van de krachttraining, maar wil je juist je uithoudingsvermogen op peil houden of verbeteren? Dan is er ook cardio apparatuur te verkrijgen. Denk aan een crosstrainer, roeimachine, loopband, hometrainer, fiets, of nog veel meer.