lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Sportcentrum Alphen; sporten met veel plezier!

2 min gelezen
Sportcentrum Alphen

Wanneer je op zoek bent naar een sportschool, kan ik je Sportcentrum Alphen van harte aanbevelen. Ik sport namelijk bij deze sportschool, naar volle tevredenheid en met veel plezier.

Sportcentrum AlphenOver de sportschool

Sportcentrum Alpen is een sportschool met meerdere sporten onder één dak. Je kunt er groepslessen volgen: Xcore, Body Power, Dance-Fit, Step-Fit en core training. Maar ook specialistische sporten volgen, zoals zaalvoetbal, zaalhockey, badminton en tennis. Al deze sporten worden binnengespeeld, dus of het nu goed of slecht weer is, er altijd mogelijkheid om je sportief uit te leven. Ik zelf haal motivatie uit opzwepende muziek en sporten in een groep. Ik volg daarom de groepslessen, voornamelijk Dance-Fit en Xcore.

De lessen die ik volgSportcentrum Alphen

Dance-Fit is een dans work-out, heerlijk om een uurtje lang je uit te leven op fijne muziek. De instructrice doet alle dansmoves voor, welke goed te volgen zijn. Door haar motiverende woorden en de hippe muziek vliegt het uurtje voorbij en heb je daarna een best wel intensieve work-out op zitten. Xcore is een beste wel intensieve, maar wel goed te volgen training. Door middel met een buis met grid train je allerlei soorten spieren in je lichaam, uiteraard wordt deze les ook weer gegeven op opzwepende muziek, waardoor je gemotiveerd raakt om steeds dat beetje meer te geven en vooral niet tussentijds te stoppen. Na de lessen op de sportschool in Alpen voel ik me altijd goed en voldaan. Sporten is sowieso goed voor je, maar Sportcentrum Alpen maakt het sporten erg plezierig, waardoor je het goed volhoudt en je gemotiveerd bent om te blijven gaan.

Ik raad het sporten bij Sportcentrum Alphen aan. Niet alleen de lessen zijn leuk. De instructeurs zijn erg aardig, houden goed rekening met je en passen de les waar mogelijk aan op jouw niveau. Hierdoor kun je de lessen goed volgen en merk je steeds meer vooruitgang in je kunnen. Het is ontzettend motiverend om te merken dat wanneer je iets in het begin niet kon, dat het je nu makkelijk af gaat. Vooruitgang, daar houden we van!

 

 

Dit heb je misschien gemist