lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Een betrouwbare auto kopen in Nijmegen?

2 min gelezen
Autobedrijf

Wil jij een auto kopen in Nijmegen of omgeving? Een betrouwbare occasion met weinig kilometers op de teller? Dan kun je terecht bij Autobedrijf Paul van Dalen. Dit professionele autobedrijf is gevestigd in Huissen en is al 50 jaar een begrip in de omgeving.

Auto kopen in Nijmegen

Auto kopen in Nijmegen? Breng een bezoek aan Autobedrijf P. van Dalen

Wil je een auto kopen in NIjmegen dan doe je er goed aan om ook even naar de showroom in Huissen te komen. Hier vind je namelijk een groot aanbod van occasions van slechts enkele jaren uit met weinig kilometers. De prijs van een tweedehands auto van een jaar oud met weinig kilometers scheelt enorm met de prijs van een nieuwe auto. Terwijl je toch in een nagenoeg nieuwe auto rijdt. Met een jonge occasion van een betrouwbare dealer kun je dus veel kosten besparen. Daarnaast hoef je ook geen maanden te wachten tot hij eindelijk van jou is maar kun je er na het rijklaar maken direct mee weg rijden. En dat is wel zo praktisch. Je hebt alleen wat minder keuze in kleur of uitvoering maar gezien het grote aanbod heb je genoeg keuze om een auto te vinden die past bij jouw wensen en budget.

Paul van Dalen

Occasions geleverd met garantie

Autobedrijf P van Dalen is een gevestigd bedrijf dat zijn sporen reeds heeft verdiend. Alle auto’s worden dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP) en de Bovag Garantiepas. Zo weet je zeker dat je een goede auto koopt. Bovendien heb je 6 maanden garantie zodat je altijd terug kunt komen als er toch iets aan mankeert. Bij de jonge auto’s heb je bovendien vaak ook nog de resterende fabrieksgarantie. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de showroom en bekijk het actuele aanbod.

Dit heb je misschien gemist