lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Elektrische scooter kopen goedkoop

1 min gelezen

Elektrische scooter kopen goedkoop. In aanschaf is een elektrische scooter nog niet zo gek duur. Hij is vaak nog goedkoper dan een benzine scooter. Zo koop je al een elektrische scooter vanaf 1400,- euro. Hier heb je ook veel verschillende modellen die wel kunnen oplopen tot 5000,- euro. Dat is natuurlijk een heel groot bedrag, maar hier krijg je wel kwaliteit voor terug.

De scooter kopen

Wil jij graag milieubewust gaan rijden, kies dan vooral voor een elektrische scooter. De voordelen van een elektrische scooter zijn dat je geen problemen hebt tijdens het starten van je scooter. De motor is gelijk klaar voor gebruik en je rijdt daardoor ook gelijk weg. Je hebt ook niet veel onderhoud. Het enige onderhoud dat je hebt zijn: de banden, remmen en verlichting. Bij een benzine motor is dit veel meer en ben je ook veel meer geld kwijt. In ongeveer 8 uur heb je de scooter volledig opgeladen. Als die volledig is opgeladen kan je tot ongeveer 100 km rijden.

Tips voor jou

Als je eenmaal een elektrische scooter koopt heb je ten eerste een goede uitgaven gedaan. Maar als je wilt dat de accu langer mee gaat. Doe dan altijd de scooter aan de oplader. Zet hem nooit zonder op te laden aan de kant. Hierdoor kan je accu sneller gaan slijten. Als je hem elke dag aan de oplader doet, gaat de accu veel langer mee.