lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Dakraam aanschaffen

1 min gelezen
Dakraam

Onze oudste zoon wilt graag op zolder gaan slapen en daarom waren wij op zoek gegaan naar een mooi dakraam. Hiervoor waren wij al naar diverse winkels gegaan, maar niks gevonden wat een beetje in onze prijsklasse paste. De kamer op zich was al helemaal klaar, alleen was het vaak erg warm boven. Omdat hier helemaal geen raam in zat, leek het ons niet verstandig om hier al te gaan slapen. Wat uiteraard een grote teleurstelling voor onze zoon was. Want hij verheugd zich er al langer op om een etage hoger te gaan slapen.

Dakraam

Online een mooi dakraam aanschaffen

Nooit gedacht dat onze zoektocht op het internet uit zal komen. Hadden wij hier maar eerder naar gekeken. Want via de Bouwhandel hebben wij diverse mooie modellen voorbij zien komen. Zelfs een model waarvan je een soort balkon kan maken. Dit is natuurlijk helemaal geweldig voor onze zoon. Behalve dat er hierdoor meer lucht en licht doorkomt is het ook mogelijk om hier te gaan staan of te zitten. Het is niet groot, maar groot genoeg om heerlijk te kunnen zitten en te genieten van de zon of een uitzicht.

Meteen hebben wij de maten opgenomen en deze bestelling compleet gemaakt. Onze zoon helemaal blij. Want hij heeft nu een zolderkamer met een fraai balkon erop. Wij zijn best wel jaloers over deze fraaie kamer met het bijzonder mooie balkondakraam.