lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Fotobehang op maat gemaakt voor jouw muur

2 min gelezen

Je kan natuurlijk altijd je muren in een leuk kleurtje verven of alles in het wit waardoor je muren en je hele huis heel proper ogen. Met wat leuke kleuraccenten met je meubelen of andere accessoires oogt je huis er meteen fris en leuk uit. Een ander idee waar veel mensen niet meteen aan denken is foto’s afdrukken als behang voor jouw muren. Misschien heb je wel een leuke reis gemaakt en heb je prachtige foto’s genomen? Meestal laat je deze foto’s liggen en gebruik je ze niet echt maar je kan deze als fotobehang op maat gemaakt laten afdrukken voor op je muur te hangen.

Voorafgemaakte patronen

Indien je zelf niet echt leuke foto’s hebt die je goed genoeg vindt om op je muur te hangen, kan je natuurlijk ook altijd voor foto’s kiezen van anderen. Deze foto’s kunnen natuur, steden of  bekende monumenten zijn alsook bekende schilderijen van kunstenaars. Indien je het iets eenvoudiger wilt en je bijvoorbeeld voor een industriële stijl wilt kiezen met bakstenen muren maar je dit momenteel niet hebt bij je thuis, kan je zelfs voor behang van bakstenen kiezen. Dit geeft meteen een mooi en ruw effect voor in je ruimte en geeft die industriële look dat tikkeltje extra dat het nodig heeft.

Die persoonlijke touch aan je huis

Een huis moet als een thuis aanvoelen. Door bepaalde elementen binnen in huis te hangen of te plaatsen, creëer je veel makkelijker en sneller dat thuisgevoel. Behang is tegenwoordig zeer in. Net omdat het zoveel mogelijkheden creëert voor je huis. Doordat het niet enkel bepaalde kleuren of motieven meer heeft maar ook foto’s of bepaalde materialen, kan je er veel meer mee proberen. Bepaalde websites online, zoals bijvoorbeeld YouPri, geven je veel mogelijkheden om uit te kiezen zodat je zeker dat speciale extraatje vindt dat je huis jouw thuis maakt.