lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Heatsail Dome, lamp en verwarming ineen

2 min gelezen

Met Heatsail Dome lampen sla je 2 vliegen in 1 klap. Of eigenlijk nog veel meer, want je koopt niet alleen prachtig design voor buiten. Je koopt een lamp die licht geeft en tegelijkertijd verwarmt. Ideaal in de tuin of in de patio. Met deze lamp zit je zomer en winter buiten zonder te rillen van de kou. De lampen zijn in verschillende kleuren te krijgen en zien er prachtig uit. Met deze aankoop hoef je geen lelijke losse heaters meer te plaatsen of met gevaarlijke houtkachels te werken. Deze lampen zijn de lampen van je dromen als je houdt van het buitenleven in Nederland. In dit artikel vertellen je alles over deze slimme lamp die de patio’s en tuinen van Nederland verovert. Na het lezen van dit artikel ben je net als wij verliefd op deze prachtige, warme uitvinding.

Unieke lamp die ook nog verwarmt

Met Heatsail Dome haal je niet alleen een prachtige designlamp in huis? Zodra het ’s avonds wat koeler wordt zet jij de lamp op de verwarmstand en voelt elke avond aan als een zwoele zomeravond. Jij bent niet meer uit je tuin weg te slaan. Je kunt kiezen voor een patio verwarmende hanglamp of een terrasverwarmer met een ingebouwde lamp.

Heatsail Dome patio verwarmende hanglamp

Met de Heatsail Dome hanglamp combineer je verlichting met de productie van warmte. Zo verlicht de lamp je ruimte en verwarmt de lamp de ruimte tegelijkertijd ook nog. De lamp is speciaal ontworpen voor op je terras of patio. Strak design met een warme uitstraling. Prachtig om te zien en makkelijk om schoon te houden. De lamp is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijk materiaal en lokaal geproduceerd. Je kunt kiezen uit een zwarte of een witte variant. Het maakt niet uit welke kleur je kiest, ze verrijken allebei elk terras en patio. De lamp levert met minimale inspanning warmte als het buiten kouder wordt en dat doet de lamp op een energiezuinige manier. Het is een echte buitenlamp die in goede staat blijft en bestand is tegen weer en wind.

Heatsail terrasverwarmer met lamp

Met Heatsail Dome haal je een terrasverwarmer en terrasverlichting in één lamp in huis. Het is een lamp die statig staat en toch elegant is. Hiermee zet je een echte blikvanger op je terras die nog functioneel is ook. De Dome verbruikt tot wel 5 maal minder energie dan de terrasverwarmers die werken op gas en de lamp kan tegen water. De basis uitvoering geeft licht en warmte. Aan de basis kun je nog een hele hoop handige opties toevoegen. Zo kun je er een muziekspeler aan toevoegen die werkt op Bluetooth en kun je een beschermhoes aanschaffen om de lamp te beschermen tegen vuil als je hen niet gebruikt. Standaard is de lamp 180 cm hoog. Optioneel kun je de lamp verlengen tot 190 cm. De standaard is de lamp in 2 kleuren te krijgen, namelijk wit en zwart. Bovendien kun je de lamp ook in allerlei kleuren bestellen bij LampTwist