lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Sleutespecialist Tilburg en schoenreparaties

2 min gelezen

Sleutelspecialist Tilburg

 

Sleutels weer kwijt

Eerlijk zeggen: raken jullie ook zo snel sleutels kwijt? Of krijg je steeds weer iemand over de vloer die net zo goed een sleutel van het huis kan hebben? Wij in ieder geval wel! Een bezoekjes aan de sleutelspecialist Tilburg zit er dan ook vaak in. Soms kom ik wel drie weken achter elkaar terug. Het fijne is dan wel dat de service perfect is, daarom vind ik het ook niet zo’n vervelend klusje gelukkig. We gaan redelijk vaak op en neer om even een huissleutel bij te laten maken, maar de sleutelspecialist in Tilburg kan ook eenvoudig autosleutels bij maken bijvoorbeeld. Vaak worden deze klaargemaakt waar ik bij sta, dus in no-time is mijn sleutelbos weer aangevuld.

Even geen tijd

Als ik zelf een keer geen tijd heb maar er moeten wel nieuwe sleutels komen kan ik zelfs de kinderen op de fiets erheen sturen, de sleutelspecialist weet gelijk wat er moet gebeuren en daarom zijn we snel geholpen. Daarnaast is de sleutelspecialist ook erg handig met lederwaren, zoals schoenen!

Sleutelspecialist Tilburg

Als je vaak nette schoenen draagt herken je dit vast wel: je hebt een hoop geld aangegeven aan goeie, nette, leren schoenen, maar de zool wil wel nog al eens slijten. De schoen ziet er dan nog prima uit, maar de zool niet en kan zelfs water doorlaten. Zeker als het weer weer slechter wordt, het regent veel of het sneeuwt zelfs, dan is dit niet te doen. Ik breng mijn schoenen dan altijd bij de sleutelspecialist Tilburg zodat ze snel weer gerepareerd zijn en er als nieuw uit zien! Ook om ze een keer te poetsen of de veters te vervangen.