lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Een oorcorrectie​ uit laten voeren

2 min gelezen

Als jonge puber in het leven krijg je met een hoop dingen te maken. Jongens die je leuk vinden maar waar je eigenlijk alleen maar door wordt afgewezen. Ik heb altijd al een hekel gehad aan mijn oren, werd vroeger ook altijd gepest op school doordat ik flaporen had. Dit wilde ik absoluut niet meer waardoor ik samen met mijn ouders ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen, wil zo graag van het probleem af! Ik wil een oorcorrectie​ ondergaan! 

Oorcorrectie_Mustardé_v2A

Mijn ouders hebben wel tegen mij gezegd dat ik op het internet moest zoeken naar een kliniek die deze ingrepen kan uitvoeren. Natuurlijk wil ik dit doen, ben maar al te graag van mijn oren af! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van kliniek Veldhoven. Dit bedrijf heeft deze ingrepen al vaker uitgevoerd en dankzij hun informatie op de website gaf het mij een prettig gevoel.

oor

Afspraak reeds gehad

Tijdens de afspraak die ik had gemaakt met hun werd duidelijk dat ze wel degelijk iets aan mijn oren konden doen. De klachten wat ik heb met mijn oren sleep ik al mijn hele leven mee en dankzij hun kan ik er vanaf komen! Doordat mij de keuze is gegeven wat ik gedaan wil hebben aan mijn oren heb ik er gelijk voor gezorgd dat er een afspraak gemaakt zou worden om de behandeling te ondergaan. Een oorcorrectie​ ondergaan zal niet prettig worden, echter weet ik het zeker dat ik het voor een goed doel ga doen! Mijn doel is mijn toekomst.