lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Iets te vieren? Bier is het antwoord

2 min gelezen
Misterhop

Jarig? Bier! Vader geworden? Bier! Voetbal gewonnen? Bier! Kortom, gefeliciteerd? Bier! Zoveel feestelijkheden, zoveel redenen om een biertje cadeau te doen. Met Gefeliciteerd bier maak je vrijwel iedereen blij. De standaard bierpakketten van de bekende leveranciers hebben we alleen wel een beetje gezien. Wil je echt nog indruk maken met een bierpakket? Dan is het leuk om eens iets verder te kijken. Er zijn namelijk leveranciers die net dat ene speciale biertje hebben. Zo verras je de feestganger net dat beetje extra. Die variatie in bieren maakt het ook voor vrouwelijke feestgangers leuk om eens een biertje cadeau te krijgen. Bekijk snel de mogelijkheden.

Met welk bier feliciteer jij het liefst?

Nu nog een keuze maken. Want met welk biertje ga jij precies de gelukkig verrassen? Ten eerste is het handig te weten waar diegene van houdt. Krachtige, donkere bieren? Zomerse en lichte pilsjes of een eigenwijze IPA? De variatie aan bieren is groot, de keuze kan dus heel wat voeten in aarde hebben. Als het om een cadeau gaat, is de buitenkant ook van belang. Zo kan een grote sierlijke fles het ook goed doen. Liever wat afwisseling? Maak dan een mooi pakket met verschillende bieren? Zet je de feestganger zelf aan het werk? Een bierbrouwpakket is dan de oplossing!

Kom aan met een goed verhaal

Alleen bier geven is leuk, nog leuker is om er direct een goed verhaal bij te kunnen vertellen. Alle reden dus om jouw cadeau te kopen bij de specialist. Bij Mister Hop vind je bijvoorbeeld niet alleen de meest bijzondere bieren, hier hoor je ook de bijbehorende achtergrond ervan. Wel zo leuk om dit aan het feestvarken te kunnen vertellen. Zo weet je precies wat je straks drinkt. Ja jij, want even tussen ons. We gaan er wel vanuit dat jouw cadeau direct geopend en gedeeld wordt.