lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Ketting maken

1 min gelezen

Een Ketting maken en dragen is nog nooit zo leuk geweest als nu! 

Nu dat ik een bedrijf heb gevonden waar ik het voor een zeer aantrekkelijke prijs kan bestellen wilde ik het gaan uitbreiden. Het ging er met name om dat ik niet al teveel geld ervoor moet betalen, aangezien ik het dan ook duurder moet verkopen.

sliderr3-1081x368

Zelf een ketting ontwerpen was dan ook het eerste wat in mij opkwam om dit te gaan doen. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken naar handige tips om dit te realiseren ben ik terecht gekomen op de website van Inspiratio. De pakketten die hun aanbieden zijn trouwens stukken goedkoper als wat ik elders had gezien! Dit gaf dan ook de doorslag bij mij om te bestellen. Nog geen twee dagen later werd het al netjes bij mij bezorgd waardoor ik er ook meteen mee aan de slag kon.

Dankzij het zoeken naar een bedrijf waar ik diverse accessoires vinden kan om nieuwe kettingen te gaan maken is het gelukt dat ik het voordeligste bedrijf kan vinden. Dit is trouwens absoluut niet terug te vinden in het kwaliteit aangezien het kwaliteit een stuk beter is als dat ik voorheen gehad heb. Door te zoeken op Ketting maken weet ik in ieder geval zeker dat ook ik een zakcentje eraan kan verdienen….

Dit heb je misschien gemist