lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Top website van http://www.leren-gitaar-spelen.com/

2 min gelezen

leren-gitaar-spelenMuziek is mijn passie en dat is al mijn hele leven lang zo geweest, altijd ben ik bezig geweest met muziek gerelateerde vakken en opleidingen zo dat ik mijn gevoel er goed in kwijt kon. Na dat ik fulltime ben gaan werken heb ik dit een beetje achter me gelaten en is het bespelen van een instrument mij een beetje verwaterd, toch had ik het graag weer willen oppakken en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Na veel nagedacht te hebben over het geschikte instrument dat ik wilde gaan leren spelen ben ik er uit gekomen dat dat de gitaar werd. Natuurlijk moest ik eerst op zoek gaan naar een goede instructeur en als snel vond ik die via de site http://www.leren-gitaar-spelen.com/.

Als vanouds

Dezelfde dag heb ik mij nog aangemeld bij de website van http://www.leren-gitaar-spelen.com/ om een gitaarcursus te gaan volgen en als vrij snel kreeg ik een reactie dat ik kon langskomen voor een kennismaking. Het was erg fijn dat ze zo snel reageerde want dat gaf mij nog meer de motivatie om weer snel te gaan beginnen. Binnenkort heb ik mijn allereerste echte gitaarles met een van de instructeurs.

Een geweldig moment

Op de dag dat ik te horen kreeg dat ik weer mijn muziek passie kon oppakken door middel van een gitaarcursus was mijn hele leven weer compleet, dat was echt een geweldig moment voor mij. Ik kan niet wachten tot mijn eerste lesdag zo veel zin heb ik er in! Ik zal jullie natuurlijk allemaal op de hoogte houden van mijn heerlijke leerzame lessen.