lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Urn kopen voor een dierbare

2 min gelezen
Urn kopen

Een dierbare herdenken op een heel bijzondere manier. Dat kan met een mooie asbus of een ander product waar een gedeelte van de as van een dierbare in bewaard kan worden. Neem een kijkje op de website van de Assieraden-shop.nl. Hier is een zeer groot assortiment te vinden waar de as in bewaard kan worden. Een mooi urn kopen kan hier online. Bekijk het assortiment en wanneer er een geschikt model gevonden is, kan deze besteld worden. Er zijn hier modellen te vinden in diverse kleuren. Maar ook met een waxinelichthouder erop zijn ze te bestellen. 

Urn kopen

Een honden urn kopen

Ook onze huisdieren spelen steeds vaker een belangrijke rol in ons leven. Niet voor niets dat veel huisdierbezitters ervoor kiezen om een huisdier ook een eervol plekje te geven. Een mooie urn kopen voor jouw huisdier is hier bij Assieraden-shop.nl ook mogelijk. Mooie kleine urnen in diverse soorten en maten zijn hier te vinden. Een minimodel met de tekst erop “Always in my heart” en veel meer modellen. Ook kan er op een urn een tekst, of datum gezet worden. Let er wel op dat niet ieder model geschikt is om te laten graveren. Het is dan ook verstandig om eerst contact op te nemen of het mogelijk is voordat de bestelling de deur uit gaat. 

Neem een kijkje in het geweldige assortiment van de Assieraden-shop.nl. Koop een mooie urn als aandenken aan een geliefd dierbare of een huisdier. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden zodat je snel jouw dierbare bij je kan hebben.