lifestyleplaats

Alles over ontspanning, mode, eten….

Bier aanbiedingen bekijken

1 min gelezen
bier aanbiedingen

Waarom meer betalen dan nodig om je favoriete bier in de wacht te slepen? Ga naar de bier aanbiedingen op de website van Hopt en kijk of jouw biersmaak er bij staat. Of wil je een nieuwe smaak proeven? Een aanbieding kan daarvoor een prima aanleiding zijn, goedkoper proeven van een voor jou nieuwe biersoort. Deze aanbiedingen vind je allemaal op een website gerangschikt.

Aanbiedingen tot wel 25% korting en ook 40% korting zie je voorbij komen, daar moet je bij zijn. Let wel even op de houdbaarheidsdatum. Sommige flesjes bier zijn namelijk beperkt houdbaar, fijn dat het erbij wordt vermeld. Maar ja, zeg nou zelf, je koopt bier om het op te drinken en meestal niet om te bewaren, behalve de verzamelaar.

bier aanbiedingen

Bier aanbiedingen, hoge korting

Bekijk de bieraanbiedingen op de website van Hopt. Ja, je ziet het goed 25% en 40% korting zijn niet zeldzaam. Dat is de moeite waard. Neem met enige regelmaat hier een kijkje en plaats je bestelling als jouw smaak bier voorbijkomt. Of is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met andere biersoorten?

Bier met korting, het smaakt er niet minder om, flesjes, vaten, blikjes, je ziet het allemaal. Feestje bouwen of een bierproeverij organiseren, dat kan nu een stuk voordeliger voor je uitvallen als je gebruik maakt van de kortingen. Stuur de uitnodigingen alvast rond en plaats je bestelling van bier met korting nog vandaag.

Dit heb je misschien gemist